Πώς να αντικαταστήσει χαμένες πέτρες ή λείπει πολύτιμους λίθους σε κοσμήματα

Πώς να αντικαταστήσει χαμένες πέτρες ή λείπει πολύτιμους λίθους σε κοσμήματα

Ψάχνετε να αντικαταστήσετε ένα χαμένο πολύτιμος λίθος; Ίσως να έχετε ένα ειδικό δαχτυλίδι, μενταγιόν ή ζευγάρι σκουλαρίκια με πέτρα που λείπει και χρειάζεστε μια νέα κεντρική πέτρα ή πλαϊνή πέτρα. Ίσως είστε κοσμηματοπωλείο με πελάτες που χρειάζονται χαλαρές πέτρες αντικατάστασης. Όταν αγοράζετε αντικείμενα αντικατάστασης, φροντίστε να μετρήσετε το μήκος, το πλάτος και το βάθος του κοσμήματος σας και να αγοράσετε πέτρες αντικατάστασης κατά χιλιοστά και όχι βάρος σε καράτια. Είναι επίσης σημαντικό να βρείτε έναν καλό συνδυασμό χρωμάτων. Για να μάθετε περισσότερα, χρησιμοποιήστε το παρακάτω μενού για να βρείτε γρήγορα και βολικά τις σωστές συμβουλές για τις πέτρες αντικατάστασης ή να διαβάσετε για έναν ολοκληρωμένο οδηγό για την αντικατάσταση των λείπει πολύτιμων λίθων:Αντί να μην επιτρέπετε το κόσμημα με λείπει πολύτιμους λίθους να αχρηστευθεί και να εξασθενίσει μέσα σε ένα κουτί κοσμημάτων, μπορεί να του δοθεί μια ολόκληρη νέα μίσθωση ζωής με πέτρες αντικατάστασης. Δυστυχώς, οι πολύτιμοι λίθοι πέφτουν μερικές φορές από τις ρυθμίσεις τους και χάνονται, ιδιαίτερα πέτρες έμφασης σε δαχτυλίδια. Αυτό μπορεί να προκληθεί από ένα κλαδάκι που χαλάρωσε με το χτύπημα σε ρούχα ή μια πέτρα που δεν ταιριάζει άνετα στη θέση του. Για ένα κόσμημα με μεγάλη συναισθηματική αξία, όπως ένα δαχτυλίδι αρραβώνων ή ένα οικογενειακό κειμήλιο, αυτό μπορεί να είναι αναστατωμένο θέμα. Ωστόσο, όταν χάσει μια πέτρα, όλα δεν χάνονται. μπορούν να βρεθούν αντικαταστάσεις. Δεδομένου ότι οι δακτύλιοι είναι εκτεθειμένοι στη μεγαλύτερη φθορά, χρειάζονται τις περισσότερες φορές επισκευή. Για να είναι πιο εύκολο να βρείτε τις ακριβείς πέτρες αντικατάστασης που χρειάζεστε, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα κριτήρια αναζήτησης. Αυτό είναι όταν αποκλεισμένοι προμηθευτές πολύτιμων λίθων μπορούν να βοηθήσουν και ειδικές αναζητήσεις πολύτιμων λίθων μπορεί να αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.


Η αντικατάσταση των κεντρικών λίθων μπορεί να φανεί σαν ένα αποθαρρυντικό έργο για ένα αγαπημένο δαχτυλίδι αρραβώνων, ένα πολύτιμο σκουλαρίκι πολύτιμων λίθων ή ένα κρεμαστό κόσμημα οικογενειακού κειμηλλίου, αλλά αυτά τα αντικείμενα μπορούν να επισκευαστούν και να αποκατασταθούν στην προηγούμενη δόξα τους με πέτρες αντικατάστασης. Μια βασική αντικατάσταση πέτρας απαιτεί συνήθως μεγαλύτερο προϋπολογισμό από μια πέτρα προφοράς, επειδή οι κεντρικές πέτρες είναι συνήθως μεγαλύτερες και μια σκληρή πέτρα, όπως ένα μεγάλο κολομβιανό σμαραγδένιο, ρουμίνι της Βιρμανίας ή το ζαφείρι Ceylon μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να βγει. Είτε ψάχνετε για μία πέτρα αντικατάστασης για μια πασιέντζα είτε για λίγες πέτρες για έναν δακτύλιο δύο ή τριών πέτρων, μπορείτε να βρείτε καλούς αγώνες.


Οι πέτρες με έμφαση στην αντικατάσταση ή οι πλαϊνές πέτρες απαιτούνται συχνότερα από τις κεντρικές πέτρες, ειδικά τις πέτρες με σώμα, οι οποίες μπορούν εύκολα να πέσουν έξω από τα κοσμήματα, ειδικά αν τα μεγέθη τους διαφέρουν ελαφρώς. Οι πλαϊνές πέτρες είναι πέτρες που κρέμονται από μια κεντρική πέτρα και τυπικά πωλούνται ως συνδυασμένα ζεύγη. Οι πέτρες με έμφαση είναι γενικά μικρότεροι πολύτιμοι λίθοι που πωλούνται ως σύνολα ή μέρη πολύτιμων λίθων που επίσης αναφέρονται ως "melee" εργαστηρια χρυσοχοϊας πειραιας ή "έγχρωμη πολύπλοκη πολύτιμος λίθος". Ενώ μπορείτε να ψάχνετε μόνο να αντικαταστήσετε μία ή δύο πέτρες, ένα ζευγάρι που ταιριάζει ή πολύτιμος λίθος είναι μια καλή ιδέα, δεδομένου ότι θα παρέχει αντικαταστάσεις για μελλοντική χρήση. Επίσης, η αγορά αντιστοίχων ζευγών και παρτίδων σε τιμές χονδρικής είναι συχνά φθηνότερη από την αγορά μιας ενιαίας πέτρας. Εάν χρειάζεστε ένα ζευγάρι, μερικές φορές μπορεί να είναι ευκολότερο να αντικαταστήσετε το ζευγάρι των πολύτιμων λίθων από το να βρείτε ένα μοναδικό πολύτιμος λίθος που ταιριάζει. Η εύρεση ταιριάζουν πολύτιμους λίθους θα εξαρτηθεί από το κομμάτι κοσμήματα και πώς είναι φθαρμένο. Για παράδειγμα, ένα μπλε εργαστηρια χρυσοχοϊας περιστερι ζαφείρι δαχτυλίδι τριών πέτρων θα απαιτήσει πολύ καλά προσαρμοσμένες πέτρες, αφού θα τοποθετηθούν το ένα δίπλα στο άλλο. Ωστόσο, για τα σκουλαρίκια, αρκετός αρκετά καλός αγώνας είναι αρκετός, καθώς δαχτυλιδια ανδρικα ατσαλιναεργαστηρια χρυσοχοϊας πατρα οι δύο πολύτιμοι λίθοι θα φορεθούν πολύ πιο μακριά, έτσι ώστε η διακύμανση χρώματος εργαστηριο χρυσοχοιας θεσσαλονικη να είναι μεγαλύτερη.


Αντικατάσταση των πολύτιμων λίθων από το χρώμα είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να βρείτε μια καλή αντιστοιχία χρώματος, ειδικά όταν πρόκειται για πέτρες προφορά ή πολλαπλούς πέτρινους δακτυλίους. Στο GemSelect, το κάνουμε βολικό να ψωνίσουμε για πολύτιμους λίθους από χρώμα και εάν απαιτείται κάποιο χρώμα, είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να ταιριάξουμε ξεχωριστές πέτρες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να εκπλαγεί από το πόσο ευρέως ειδικοί τύποι πολύτιμων λίθων όπως το γαλαζοπράσινο μπορεί να διαφέρουν στο χρώμα. Για παράδειγμα, μερικά πετράδια είναι πράσινο-μπλε και άλλα είναι μόνο μπλε, και ο κορεσμός των χρωμάτων διαφέρει επίσης. Επιπλέον, μπορεί να είναι δύσκολο να διαπιστωθεί εάν δύο πολύτιμοι λίθοι ταιριάζουν με το χρώμα από την εξέταση των εικόνων και μόνο, καθώς είναι μια πρόκληση να συλλάβει όλη την ομορφιά μιας έγχρωμης πέτρας κάτω από μία και μοναδική πηγή φωτός και σε μια δισδιάστατη εικόνα.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Πώς να αντικαταστήσει χαμένες πέτρες ή λείπει πολύτιμους λίθους σε κοσμήματα”

Leave a Reply

Gravatar